ALBLASSERDAM – Een 68-jarige vrouw uit Alblasserdam is zaterdag 30 oktober 2021 gewond geraakt, nadat zij met haar elektrische snorfiets tegen een auto botste. Het ongeval gebeurde op de Parallelweg in Alblasserdam, ter hoogte van de Papaverstraat. De 68-jarige vrouw was onderweg naar de fietsenmaker, omdat de rem van haar snorfiets kapot was gegaan. De snorfietsster reed over het pad dat loopt tussen de Beuklaan en de Parallelweg.

Bij de Parallelweg botste de zestiger tegen een auto, die werd bestuurd door een 62-jarige vrouw uit Alblasserdam. De fietsster kwam ten val en liep verwondingen op aan onder meer haar hoofd en been. De vrouw is per ambulance meegenomen naar het ziekenhuis.

De voorruit van de auto is door de aanrijding kapot gegaan en ook de bumper is beschadigd. Ook de snorfiets heeft schade. De verzekeringen gaan de schades verder afhandelen.