ALBLASSERDAM – Keeper René de Ruiter van VV De Alblas is afgelopen zaterdag gehuldigd voor het feit dat hij voor de 250e keer speelde in het eerste elftal. De Ruiter werd gecomplimenteerd voor zijn inzet en ontving ontving een ingelijst keepersshirt en een bos bloemen. De huldiging vond plaats tussen een ‘kraker’ tussen voetbalvereniging Alblasserdam en voetbalvereniging De Alblas.

Beide clubs zijn gevestigd op sportpark Souburgh in Alblasserdam. De wedstrijd tussen de rivalen eindigde met een gelijkstand van 1-1. Na de wedstrijd vond een groot feest plaats in de voetbalkantine van De Alblas. Daarbij werd de rivaliteit tussen de clubs vergeten en werd er vooral genoten van de gezelligheid.

“Veel publiek, een flinke dosis vuurwerk, rookbommen en de biertap op standje ‘continu’. Ingrediënten voldoende voor een heerlijke pot voetbal, alleen wilde de wedstrijd maar niet op gang komen,” aldus het AD dat in dit artikel verslag doet van de wedstrijd.

 

Foto-update hieronder van Ad Trapman.