ALBLASSERDAM – In de afgelopen week zijn in Alblasserdam diverse sleutelbossen gevonden. De sleutelbossen staan hieronder afgebeeld. Verder is ‘ergens in de afgelopen maanden’ (exacte datum niet bekend) een actioncamera GoPro Hero 8 Black verloren. Vermoedelijk in de omgeving Alblasserdam, Papendrecht, Nieuw-Lekkerland. Verder wordt er melding gemaakt van een fiets die afgelopen week is gestolen bij de Van Eesterensingel in Alblasserdam. Tot slot is er een jas(je) gevonden bij de Alblashof. De jas hangt er al twee weken.

 

Update 1: de fiets is weer terug bij de eigenaar.

Update 2: de sleutels rechtsboven zijn weer bij de eigenaar.

Update 3: de eigenaar van de sleutel rechtsonder is bekend.

 

Gevonden in Alblasserdam. Voor contact: info@alblasserdamsnieuws.nl / 0640092253

 

In de afgelopen maanden verloren in Alblasserdam, Nieuw-Lekkerland, Papendrecht of omgeving. Lange tijd gedacht dat ‘ie nog ergens in huis moest zijn. Dat blijkt niet zo te zijn. Voor contact: info@alblasserdamsnieuws.nl / 0640092253. In de GoPro zat als het goed is geen batterij.

 

Gevonden in Alblasserdam. Voor contact: info@alblasserdamsnieuws.nl / 0640092253