ALBLASSERDAM – De jeugdafdeling van voetbalvereniging Alblasserdam gaat een goed doel promoten. De naam van dit goede doel is vanaf heden op de shirts te zien. Zaterdag 2 oktober 2021 lieten de kinderen hun nieuwe shirt zien en werd namens de sponsor een shirt overhandigd aan Edwin Meijer van het bestuur van vv Alblasserdam.

Meijer laat in een bericht weten: “De voetbalvereniging in Alblasserdam heeft besloten een nieuwe weg in te slaan en zich meer maatschappelijk te gaan betrekken/inzetten binnen de regio. De voetbalvereniging is meer dan een aantal leden die hun wedstrijdjes spelen.
De club moet voor alle kinderen uit het dorp en omstreken de gelegenheid bieden op eigen niveau te kunnen sporten en elkaar te ontmoeten.
Om dit te bereiken zijn er de laatste tijd een aantal mooie initiatieven gestart. Een hele belangrijke daarvan is dat we besloten hebben binnen de gehele jeugdafdeling een goed doel te promoten. De naam van dit goede doel is vanaf heden op alle shirts te zien. In deze samenwerking worden een aantal acties ondernomen waarbij de opbrengsten geheel ten goede komen aan de jeugd die om diverse redenen niet of nauwelijks kunnen sporten.”

Het gaat om IT4Kids. Stichting IT4Kids zet zich in voor kinderen waarvoor sport en spel niet vanzelfsprekend is. IT4Kids zamelt gebruikte en afgeschreven hardware in en schenkt, namens de donateur, de waarde hiervan aan projecten van goede doelen die zich inzetten voor kinderen. De naam van dit goede doel is vanaf heden op alle shirts bij v.v.a. te zien.

Verder wordt de kantine en het kunstgrasveld van de vereniging beschikbaar gesteld voor andere doeleinden, zoals cursussen, vergaderingen en trainingen. Belangstellenden kunnen zich altijd melden om hierover met de club in gesprek te gaan.

Deel dit bericht via...