Advertorial
ALBLASSERDAM – Bij Landvast in Alblasserdam vrijdag 7 mei 2021 weer een film en eten besteld worden. De menukaart bestaat uit de bekende dagschotels in een vlees-, vis en vegetarische variant, een deelgerechten-menu en een wisselende “special”. Voor het filmgedeelte van het Film & Eten-concept staat er een  bonte verzameling dvd’s die geleend kunnen worden en is er elke week een flyer met filmtips. De menu’s kosten €15,00 per stuk, daarnaast kunt u voor €5,00 de “toet van de week” erbij bestellen. Er is ook een kindermenu (frites met snack en appelmoes, een ijsje naar keuze en een draai aan het snoeprad) voor €7,50.

Morgen, 7 mei, is de special een heerlijke mixed grill met 2 sausjes, frisse salade en frietjes met Brander mayonaise. De toet van de week is: Verse aardbeien met huisgemaakte hangop.

Wachten op uw bestelling is bij Landvast geen straf maar een feestje met o.a. de mogelijkheid om uw bestelling aan te vullen met snacks en drankjes voor tijdens de film en een leuk “wachtmuziekje”. Voor de kinderen staat het snoeprad klaar.

Bij het ophalen van uw bestelling mag u een dvd meenemen, heeft u zelf nog dvd’s staan dan mag u deze uiteraard aan de bestaande collectie toevoegen. De gekozen dvd kunt u bij uw volgende bestelling weer inwisselen.

De gerechten kunt u vanaf de zaterdag ervoor via de webshop van Landvast bestellen (www.landvast.nl/webshop). Op de dag zelf kunt u vanaf 17.00 uur ook binnenlopen en bestellen, het kan zijn dat de wachttijd dan iets langer is.