Advertorial
ALBLASSERDAM – IJs –en chocolazaak Deliziosa op de Plantageweg in Alblasserdam is in de afgelopen anderhalve maand verbouwd en het assortiment is uitgebreid. In de winkel is vanaf nu niet alleen ijs en chocolade te koop, maar kunnen klanten er ook terecht voor kwaliteitskoffie, belegde broodjes, hapjes, Turkse börek, simit, baklava en nog veel meer lekkers.

Nieuwe eigenaar; belegde broodjes
Deliziosa werd een aantal jaren gerund door Meindert van der Hee, maar is afgelopen jaar overgenomen door Alblasserdammer Irfan Ovenç. “Het kwam op mijn pad en het leek mij erg leuk om de zaak over te nemen,” vertelt Irfan. De ondernemer wilde echter meer verkopen dan alleen ijs en chocolade en besloot daarom flink uit te breiden. Irfan: “Mensen kunnen hier nu ook komen genieten van een broodje. De belegde broodjes zijn zelf samen te stellen, met bijvoorbeeld carpaccio, ei, tonijn, zalm, geitenkaas. Uiteraard hebben we ook broodjes gezond.”

Lunchroom
In de winkel is ook een zithoek gebouwd, dat wat weg heeft van een lunchroom. Eigenaar Irfan Ovenç heeft zin in het komende seizoen: “Het wordt weer mooier weer en hopelijk worden ook snel de coronamaatregelen versoepeld, zodat mensen hier kunnen genieten van hun broodje ei, tonijnbroodje, ijsje of gebakje.”

IJskar
Verder is het mogelijk om een ijskar in te huren. Deliziosa komt dan met een speciale, gekoelde ijsfiets naar de locatie. “Bijvoorbeeld bij feestjes of zakelijke bijeenkomsten. De bolletjes ijs kunnen naar eigen wens worden besteld. Het tarief gaat in overleg. Mensen kunnen hiervoor mailen of bellen om een offerte te ontvangen. Het bedrag hangt namelijk af van het aantal personen.”

Smoothies
In de komende tijd worden de laatste puntjes in de zaak aan de Plantageweg nog op de i gezet. Zo wordt er nog nieuwe keukenapparatuur geplaatst en wordt er nog gewerkt aan een nieuwe website. Verder is er een smoothiebar. Irfan vertelt: “We maken hier binnenkort gezonde smoothies en healthy bowls. Er zit hier een sportschool in de buurt en wat is er nu lekkerder om na het sporten nog even een gezonde smoothie te halen? We hebben ook Açai bowls in een kommetje met een extra topping. Dit is eigenlijk ook een soort ontbijt.”

Thuis bezorgen
Intussen kunnen klanten in de winkel langskomen, maar het is ook mogelijk om de artikelen thuis te laten bezorgen. Bij besteding vanaf 6,50 euro rijdt Deliziosa! gratis langs om de bestelling langs te brengen. Het ijs wordt goed verpakt, zodat het niet smelt. De chocola wordt netjes ingepakt en schadevrij thuisbezorgd. Ook worden de belegde broodjes bijvoorbeeld thuis of bij bedrijven afgeleverd. De bestellingen kunnen telefonisch gedaan worden via 078-785 7543 of per mail via Info@Deliziosa-alblasserdam.nl.

Openingstijden
Deliziosa! is geopend van maandag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 21.00 uur. Afhalen kan tot 20.00 uur en bezorgen kan tot 21.00 uur.

Insta en Facebook
De winkel is te volgen op Instagram en Facebook.