ALBLASSERDAM – Afgelopen dinsdag, 23 februari 2021, werd op de parkeerplaats van supermarkt Dirk langs de Plantageweg in Alblasserdam rond 10.30 uur een Suzuki Alto aangereden. De veroorzaker liet een briefje achter met daarop een telefoonnummer.

De eigenaresse heeft diverse malen geprobeerd contact te krijgen met de veroorzaker op het nummer van het briefje, maar krijgt geen contact. “Het nummer is onbereikbaar. Het zou fijn zijn als de veroorzaker contact opneemt, zodat het geregeld kan worden,” zo laat de eigenaresse weten.

Was u de veroorzaker of weet u wie de veroorzaker is geweest? Laat het weten via info@alblasserdamsnieuws.nl.

update: Het gaat om een rode Qashqai waar een oudere grijze meneer in rijdt. De auto heeft schade opgelopen aan de rechtervoorzijde, misschien herkent iemand de combinatie. Helaas is het achtergelaten telefoonnummer nog steeds niet bereikbaar.