Advertorial
ALBLASSERDAM – Langs de Plantageweg in Alblasserdam is afgelopen jaar koffiebar- en winkel ‘Koffie-zetters’ geopend. De zaak is ontstaan vanuit liefde en passie voor koffie. Erwin Verboom, de eigenaar experimenteerde thuis al enige tijd met allerlei verschillende zetmethoden voor het maken van koffie, uiteindelijk is zijn hobby uitgegroeid tot koffiebar Koffie-zetters.

Erwin vertelt: “In de koffiebar laten we u graag ervaren dat koffie zoveel meer is dan dat bittere drankje waar je mee wakker wordt. Dit doen wij door alleen gebruik te maken van ‘specialty coffee’. Dit is kwalitatief hoogwaardige koffie met een breed pallet aan smaken en geuren. Zo kan een gewassen koffie uit Kenia smaken en geuren van blauwe bessen en citrus bevatten, terwijl een ongewassen koffie uit Brazilië tonen kan bevatten van chocolade, noten en gedroogd fruit. Ook zijn de koffiebonen tot aan de plantage traceerbaar en gebrand door Nederlandse koffiebranders. In de koffiebar wordt een breed en wisselend assortiment koffiebonen uit verschillende landen aangeboden. We adviseren u graag bij uw aankoop zodat de koffie goed aansluit bij uw smaak.”

Koffie to go met iets lekkers
Zodra de horeca weer open mag is het mogelijk om in de koffiebar van een kopje koffie met iets lekkers te genieten. Tot die tijd is de koffiebar- en winkel iedere zaterdag geopend van 09:00 tot 16:00 uur voor koffie to go met iets lekkers erbij. Ook is het mogelijk om koffiebonen en tools te kopen.

U kunt ons vinden aan de Plantageweg 18b in Alblasserdam. De ingang bevindt zich beneden, aan de Wipmolenstraat.

Meer informatie kunt u vinden op www.koffie-zetters.nl of via social media @koffie-zetters. We zien u graag in de koffiebar!