Advertorial
Een lastige tijd voor Tabac & Gifts Wiesbrock in Alblasserdam. Normaal gesproken topdrukte in de winkel in de decembermaand en nu nauwelijks klanten vanwege de gedwongen lock-down-winkelsluiting. Veel mensen die ieder jaar een oudejaars staatslot in de winkel op de Dam in Alblasserdam kwamen halen, kopen nu hun lot elders online. Vanaf nu is het mogelijk om online, maar wel via Tabac & Gifts Wiesbrock, een staatslot te kopen! Daarmee gaat niet alle opbrengst naar de Staatsloterij, maar blijft er ook deel over voor Tabac & Gifts Wiesbrock!

Ben je dus van plan om een staatslot te kopen, doe het dan via onderstaande link en steun daarmee deze Alblasserdamse onderneemster. De prijs van het lot is gewoon hetzelfde als elders.

Een staatslot via Tabac & Gifts Wiesbrock in Alblasserdam is te koop via deze link. https://clk.tradedoubler.com/click?p=305363&a=3198190&g=24761562

“Wat ook goed is om te weten dat mensen via de bovenstaande link geen abonnee worden en dus nergens aan vast zitten en dat de gegevens niet gebruikt zullen worden voor werving. Volgend jaar hopen wij u gewoon weer in de winkel een lot te verkopen, indien u niet nu al de hoofdprijs wint ! 😉. Kijk ook gerust even op onze website https://www.tabacandgifts-wiesbrock.com/ om andere producten te bestellen,” laat Lies Wiesbrock weten.