NIEUW-LEKKERLAND – In een woning aan de Jacoba van Beierenstraat in Nieuw-Lekkerland is in de nacht van vrijdag 13 op zaterdag 14 november 2020 een ravage ontstaan. Onbekenden gooiden vuurwerk door de brievenbus van de woning. “Het gevolg was één grote ravage in de hal. Diverse ruiten waren gesprongen door de klap. Ook vielen er dingen van de muur en scheurde een houten plaat. Ook het luik van de kruipruimte was omhoog gekomen,” meldt de wijkagent van Nieuw-Lekkerland op Instagram.

De wijkagent vervolgt: “Dit kan echt niet! Stel dat 1 van de bewoners naar de wc was gegaan op dit moment? Dan hadden zij zeker letsel opgelopen!”

Verder meldt de wijkagent dat langs de Beemdweg in Oud-Alblas een prullenbak is vernield.

Tips over de vernielingen zijn welkom via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.