ALBLASSERDAM – Kinderen van de Ds. Joannes Beukelmanschool in Alblasserdam hebben woensdag 28 oktober 2020, in de stromende regen, een twintig kilometer lange sponsortocht gereden voor Woord en Daad. In de afgelopen weken gingen de 92 deelnemende kinderen door de Alblasserdamse straten (en soms ook daar buiten) om zich te laten sponsoren. In verband met alle maatregelen rondom het coronavirus, gebeurde dit onder meer via Tikkies en betaalverzoeken. De opbrengst was veel hoger dan normaal.

De sponsortocht heeft namelijk een recordopbrengst 14.408,81 euro opgebracht. Het geld is bestemd voor Woord en Daad. Het project dat Woord en Daad dit jaar steunt is: jongeren aan een baan helpen in Sri Lanka.

De winnaars (zie foto met spandoek en opbrengst) zijn:
Hoogste bedrag:

  1. Julian Huisman: 1.255,40
  2. Floren de Looff: 1.077,50

Hoogste aantal sponsors:

  1. Lars Verschoor: 145
  2. Laura den Boef: 67