Advertorial
ALBLASSERDAM – Sinds april van dit jaar is  Alblasserdam een installatiebedrijf rijker: Steenhuizen Installatieservice. Het bedrijf wordt gerund door Frank Steenhuizen. Al ruim negentien jaar is Frank werkzaam in de installatietechniek. Steenhuizen-installatieservice is gespecialiseerd in moderne installatietechniek zoals: installeren, reparatie en onderhoud aan cv-ketels, warmwatertoestellen en (design)radiatoren.  Daarnaast biedt het bedrijf hulp bij gaslekkages, waterlekkages en storingen.

“Installatiemonteur zijn is voor mij niet alleen werk, maar ook mijn passie,” vertelt Frank. Hij vervolgt: “Na jarenlang voor verschillende werkgevers te hebben gewerkt, heb ik besloten om dit jaar voor mijzelf te beginnen. Met de steun van mijn partner die de administratie van mijn bedrijf verzorgt, willen wij dit bedrijf tot een succes maken. Op mijn vijftiende ging ik met mijn vader mee, die als servicemonteur werkzaam was. Ik vond het werk, dat bestond uit sleutelen aan ketels, het oplossen van storingen en het verhelpen van lekkages, meteen leuk. Nu, na negentien jaar later, doe ik het nog steeds met ontzettend veel plezier. Door de jaren heen ben ik bij verschillende installatiebedrijven werkzaam geweest. Ik heb daardoor een grote diversiteit aan opleidingen en certificaten.”

Over Steenhuizen-Installatieservice
Kwaliteit, service en de wensen van de klant staan bij Steenhuizen centraal. Steenhuizen-installatieservice is gespecialiseerd in moderne installatietechniek zoals: installeren, reparatie en onderhoud aan cv-ketels, warmwatertoestellen en (design)radiatoren.  Daarnaast biedt het bedrijf hulp bij gaslekkages, waterlekkages en storingen.

Contact
Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met 06-55123041, een email  sturen naar steenhuizen-installatieservice@hotmail.com of door een contactformulier in te vullen op de website: www.steenhuizen-installatieservice.nl. Verder is het bedrijf te volgen op Facebook.