ALBLASSERDAM – De politie heeft zaterdag 3 oktober 2020 een flatwoning aan de Van Eesterensingel open geramd. De hulpdiensten kregen rond 12.00 uur een melding over een onwel geworden persoon in de Papaverstraat. Tijdens het telefoongesprek viel alles stil en leek het te gaan om een reanimatie. De politie en twee ambulances gingen met spoed op pad.

Aangekomen in de Papaverstraat bleek bij het genoemde huisnummer niets aan de hand. Niet veel later kwamen meer details en bleek men bij de aangrenzende Van Eesterensingel moest zijn volgens de melding.

Bij de betreffende flatwoning hing geen bel. De politie besloot om de voordeur met een stormram open te beuken. Al snel was er contact met de bewoners. Die vertelden dat ze van niets wisten en dat er mogelijk verwarring is geweest met een melding van een jaar geleden toen er wel hulp nodig was.

De politie laat de schade herstellen.