ALBLASSERDAM – Donderdagmiddag 27 augustus 2020 hebben in Alblasserdam in één uur tijd drie aanrijdingen plaatsgevonden. Daarbij raakten twee personen gewond. De eerste aanrijding gebeurde rond 16.20 uur op de Edisonweg / Grote Beer in Alblasserdam. Een 56-jarige vrouw uit Sliedrecht reed met haar scooter door het rode verkeerslicht en kwam in botsing met een auto. De vrouw is per ambulance meegenomen naar het ziekenhuis.

Niet veel later werd op de kruising Edisonweg / De Helling in Alblasserdam een 18-jarige scooterrijder uit Alblasserdam aangereden. De jongeman reed over het (brom)fietspad en werd over het hoofd gezien door een jonge automobiliste. De 18-jarige is nagekeken in de ambulance, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Zijn scooter raakte flink beschadigd. Ook de auto liep schade op. De verzekeringen gaan de schades verder afhandelen.

Rond 17.15 uur kwamen een bus en een auto met elkaar in botsing op de Blokweerweg in Alblasserdam. De bus reed weg bij de halte en een botsing met een Duitse auto was het gevolg. Niemand raakte gewond. De politie heeft geholpen bij het invullen van de schadeformulieren.

De aanrijding op de kruising Edisonweg / De Helling.

De aanrijding op de kruising Edisonweg / Grote Beer.

De aanrijding op de Blokweerweg.