NIEUW-LEKKERLAND – Maandag 31 augustus 2020, op de eerste schooldag van het nieuwe schooljaar, wordt het fietspad van de Middelweg in Nieuw-Lekkerland tussen 07.00 en 17.00 uur afgesloten in verband met werkzaamheden. Netbeheerder Stedin voert maandag een zogenoemde ‘gestuurde boring’ uit. De route wordt dagelijks door honderden scholieren en andere Alblasserdammers gebruikt, om onder meer via het pad richting de pont te rijden.

Het deel dat wordt afgesloten, betreft het fietspad van de Middelweg tussen de Elzenweg en de witte brug over het Achterwaterschap richting Alblasserdam, meldt Molenlanden. Volgens Google Maps heet dit pad het Molenpad, maar wordt in de volksmond vaak al Middelweg genoemd.

De fietsers worden enkele kilometers omgeleid via de Lekdijk in Nieuw-Lekkerland en de Middelkade in Kinderdijk.

Vragen over het project en de omleiding kunnen gesteld worden bij Leroy Prins van Stedin via het telefoonnummer 0624884890.

Update:

Nieuws: Afsluiting fietspad Middelweg gaat niet door; werkzaamheden uitgesteld – https://www.alblasserdamsnieuws.nl/wordpress/2020/08/26/afsluiting-fietspad-middelweg-gaat-niet-door-werkzaamheden-uitgesteld/

 

Deel dit bericht via...