ALBLASSERDAM – Na een ruzie bij het Lammetjeswiel in Alblasserdam is afgelopen week de fiets gestolen van een meisje. Een groep meiden nam waarschijnlijk de fiets mee. Het gaat om een witte Gazelle Miss Grace met opvallend zadel, groene bladeren en roze bloemen erop. Afgelopen zaterdag werd rond 16.30 uur een step gestolen vanaf het Cortgene in Alblasserdam. De 6-jarige is ontroostbaar, laar de moeder van de gedupeerde, jonge eigenaar weten.

De stuntstep stond voor een woning en werd meegenomen door een groepje jongeren. “We zagen ze nog wegrennen maar konden ze niet meer inhalen. Ze renden naast ons huis het trapje af naar het Van Nesplantsoen en daar de wijk in,” aldus de moeder.

De step is een Nijdam Vert Flyer stuntstep, 2 maanden oud van de Intertoys van 79,99 euro. “Het gaat niet om het geld maar een ontroostbare 6 jarige jongen…”

Tips zijn welkom via info@alblasserdamsnieuws.nl.