ALBLASSERDAM – Medio juni 2020 staat de avondvierdaagse in Alblasserdam gepland. Op basis van de huidige richtlijnen van het RIVM in verband met de coronacrisis, heeft het bestuur van Stichting Avond 4 Daagse Alblasserdam besloten om de reeds gestarte voorbereidingen te stoppen en de jubileumeditie van 2020 niet door te laten gaan. “Het organiseren van vergunningplichtige evenementen is op dit moment in Nederland niet toegestaan en er is nog geen duidelijkheid op welke termijn deze maatregelen zullen worden opgeheven,” zo laat de organisatie weten.

Het bestuur van Stichting Avond 4 Daagse Alblasserdam betreurt dat zij dit besluit heeft moeten nemen, maar ziet voor nu geen andere mogelijkheid dan te concluderen dat het organiseren van een groot evenement zoals de avondvierdaagse dit jaar niet meer op een verantwoorde wijze haalbaar is.

De organisatie hoopt volgend jaar alsnog samen met de deelnemers het 20 jarig jubileum te kunnen vieren tijdens de avondvierdaagse die gepland staat van 21 t/m 24 juni 2021.