ALBLASSERDAM – De buurmeisjes Sergaysha, Jahmaira en Maud hebben vrijdagmiddag 10 april 2020 een bingo georganiseerd voor de bewoners van hun flat aan de Van Eesterensingel in Alblasserdam. Alle buren kregen een brief met de vraag of ze mee wilden doen. Er werd gevraagd of degenen die mee zouden doen een prijsje beschikbaar wilden stellen en of ze deze prijsjes in een bak wilden zetten bij de ouders van Maud.

Ongeveer de helft van de flat deed mee en om 16.30 uur werd er begonnen. Iedereen nam plaats bij zijn/haar eigen voordeur. Er was een geluidsinstallatie, zodat iedereen de getrokken nummers goed kon horen.

Nadat alle rondes gespeeld waren, bleek dat buurvrouw Mariska drie van de zes prijzen gewonnen had, hoewel ze nog nooit wat had gewonnen met een bingo.  (zei ze zelf).

Al met al konden de deelnemers terugkijken op een geslaagde bingo en alhoewel men niet bij elkaar mocht komen, was het toch hartstikke gezellig, zo concludeerden de bewoners.

Tekst: Ton de Boom
Foto’s:  Ria en Ton de Boom