ALBLASSERDAM – In de Frans Halslaan, nabij de Adriaan van Ostadelaan in Alblasserdam is donderdagmiddag 2 april 2020 een vechtpartij op straat ontstaan. De twee betrokkenen raakten daarbij gewond. Het ging mis toen een loslopende hond op een bezorger afrende. Een woordvoerster van de politie vertelt: “Die pakketbezorger schrok natuurlijk en ging die hond van zich afschoppen. En toen werd de eigenaar van de hond boos en hebben de twee mannen met elkaar gevochten.”

De eigenaar van de hond liep door de vechtpartij een flinke bult op zijn hoofd op en de bezorger liep licht letsel in zijn gezicht op. Ook zou er een rood plek zichtbaar zijn geweest op het been van de bezorger door de beet van de hond. Een medische behandeling was in elk geval niet nodig. De hond had geen zichtbaar letsel.

Over het verhaal dat de bezorger door de hond gebeten zou zijn, vertelt de politiezegsvrouw: “Er is niet gebeten. We hebben foto’s en daar is een kras te zien op de been van de bezorger. Dat is alleen een kras, maar er zijn geen bijt –of tandafdrukken te zien. Dus er is niet gebeten.”

De politie kwam met diverse voertuigen ter plaatse. Vooralsnog hebben beide mannen geen aangifte gedaan en zodoende is er niemand aangehouden. De politiewoordvoerster besluit: “Of er nog aangiftes gaan volgen, is nog niet bekend. Daar zijn ze allebei nog niet uit.”