ALBLASSERDAM – Tweehonderd klanten van de Alblasserdamse voedselbank hebben een gratis kaartje voor een bioscoopfilm gekregen. Met dank aan de Rotaryclub Alblasserwaard en Landvast kregen de klanten bij hun boodschappen een gratis ticket voor een film, inclusief een drankje uitgereikt.

Corine van Vuren (r) van Rotary Alblasserwaard overhandigde de cheque hiervoor aan Anke van Veen (l) van de Voedselbank Alblasserdam. De tickets zijn meteen geldig zodat er nog in de Kerstvakantie gebruik van gemaakt kan worden.

De gulle actie kwam voort uit een wens die ingediend was via de Wensboom van de Rotaryclub, die in Bleskensgraaf staat opgesteld. Hierin kunnen mensen wensen ophangen voor anderen die het verdienen. Eens in de zo veel tijd zet de Rotaryclub zich dan in om een aantal wensen in vervulling te laten gaan. In dit geval met de medewerking van bioscoop Landvast.