ALBLASSERDAM – Woord en Daad, Comité Alblasserdam bezorgt dit jaar kerstpost in Alblasserdam, Kinderdijk, Nieuw-Lekkerland, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Streefkerk en Oud-Alblas en in Woonzorgcentrum Nebo in Zwijndrecht en verpleeghuis Salem in Ridderkerk. De bezorging kost € 0,50 per kaart. De opbrengst gaat naar het Woord en Daad-project ‘werkgelegenheid voor jongeren in Sri Lanka’.

Mensen kunnen tot uiterlijk 20 december 18.00 uur de kerstpost inleveren op verschillende inleveradressen. In de winkels waar men kaarten in kan leveren liggen ook enveloppen.

Meer informatie is te vinden op http://www.woordendaadalblasserdam.nl

Het project in Sri Lanka richt zich op werkloze jongeren en melkveehouders die onder de armoedegrens leven. Daarnaast biedt het een goede vakopleiding of vakcursus inclusief karakteropbouwtraining. En tot slot zorgt het ervoor dat werkgevers deze jongeren plaatsen, zodat zij garantie op een baan hebben. Hierdoor kunnen duizenden jongeren voor zichzelf en anderen zorgen.