KINDERDIJK – Rutger den Hertog heeft een filmpje gemaakt van de zonsopkomst bij de molens van Kinderdijk. “Ik ben vroeg opgestaan om de molens te filmen. Ik had gehoopt op een beetje mist en een mooie zonsopgang, maar dat het zo ongelooflijk prachtig zo zijn had ik nooit durven te hopen! De molens staken precies met hun prachtige wieken boven de dikke mist uit. Je ziet de schaduwen van de molens op de mist vallen,” vertelt Rutger.

Rutger vervolgt: “Zoiets kan je alleen zien met een drone en ik denk niet dat ik dit snel nog een keer zal mee maken. Uiteraard heb ik wel rekening gehouden met de wens van de molenaars om niet te dicht bij de molens te vliegen in verband met eventuele overlast.”

De beelden zijn hieronder te bekijken.

Ook beelden van de mistige ochtend afgelopen week in Alblasserdam zijn hieronder te zien. Deze foto’s zijn gemaakt door Peter Stam.