ALBLASSERDAM – De politie heeft zondagochtend 1 december 2019 rond 04.00 uur een 26-jarige man uit Alblasserdam aangehouden na een ongeval in Papendrecht. Een voorbijganger zag rond 04.00 uur een auto met hoge snelheid tegen een lantaarnpaal rijden op de Andoornlaan in Papendrecht. Drie personen kropen uit de auto en gingen op de vlucht.

Na een zoekslag in de omgeving door meerdere eenheden, konden agenten één persoon, een 26-jarige man uit Alblasserdam, tevens de tenaamgestelde van het voertuig, aanhouden. De man wordt verdacht van roekeloos rijgedrag, rijden onder invloed van alcohol en het verlaten van een plaats van het ongeval.

De auto waarmee het ongeluk is gebeurd werd getakeld en is mogelijk total loss. De twee andere personen die in het voertuig zaten zijn niet meer aangetroffen. Tips over deze twee inzittenden zijn welkom bij de politie via het telefoonnummer 0900-8844.

De Alblasserdammer is overgebracht naar het politiebureau in Dordrecht waar hij een verklaring mag geven voor de strafbare feiten.

Foto’s: Politie Drechtsteden Buiten.