ALBLASSERDAM – Een bewoonster uit de Goudenregenstraat in Alblasserdam heeft zaterdagavond 2 november 2019 inbrekers overlopen in haar eigen woning. De mannen, vermoedelijk drie stuks, gingen direct op de vlucht. De politie is in de omgeving direct gaan zoeken. Ook werd er vanuit een politiehelikopter meegezocht naar de inbrekers. De mannen zijn tot nu toe niet gevonden. 
De politie doet in de wijk direct een buurtonderzoek. Heeft u nog niet met de politie gesproken, maar heeft u wel een tip over de inbraak? Bel dan de politie op het nummer 0900-8844.

De inbraak vond tussen 19.00 en 20.15 uur plaats via de achterzijde van de hoekwoning. Of er veel spullen weg zijn, is nog onbekend. De recherche gaat eerst sporenonderzoek doen. De oudere bewoonster is ongedeerd gebleven.

Bij verdachte situaties mag altijd direct 112 worden gebeld.