ALBLASSERDAM – Ruim honderd (oud) leden van muziekvereniging Excelsior in Alblasserdam hebben zaterdag 12 oktober 2019 de reünie van de vereniging bezocht. De reünie werd gehouden in het kader van het 125-jarig jubileum van Excelsior.

Oud-leden en leden waren de afgelopen periode op allerlei manieren uitgenodigd. Hierdoor kon het jubilerend Excelsior ruim 100 (oud)leden van de muziekkorpsen en de majorettes begroeten. Er werden door de diverse sprekers anekdotes verteld. Deze gingen natuurlijk over de muzikale prestaties maar ook over de gezelligheid tijdens de voorbije jaren. Tijdens de reünie was de fototentoonstelling te bekijken; ook dit leverde weer veel gespreksstof tot het ophalen van herinneringen op. Als afsluiting is er een foto gemaakt met de oud-leden.

Muziekvereniging Excelsior bereidt zich nu voor op het slotstuk van dit jubileumjaar; het jubileumconcert. Dit ‘Excelsior Fest’ vindt op 2 november in Landvast plaats. Speciale gast is Blech Bizarr. Met kopstukken uit diverse bekende bands en orkesten staan ze garant voor een live optreden van ongekend niveau. Aanvang is 19.30 uur en kaarten kosten € 5. https://www.facebook.com/excelsioralblasserdam.nl/