ALBLASSERDAM – Honderden mensen hebben zaterdag 5 oktober 2019 een bezoek gebracht aan de open dag bij Den Ouden Tanktransport (OTT) aan de Edisonweg in Alblasserdam. Voor de bezoekers was de rode loper uitgelegd en waren er diverse activiteiten. Men kon een route door het bedrijf lopen en onderweg uitleg krijgen over de bedrijfsactiviteiten. Verder was er voor iedereen gratis eten en drinken en voor de kinderen was er een kinderplein met een stormbaan, een clown en suikerspinnen.

“Dag in dag uit werken wij bij OTT als één grote familie samen om met elkaar het transport te verzorgen voor onze klanten. Maar we zouden het niet kunnen zonder onze trouwe relaties, leveranciers, klanten en natuurlijk iedereen uit de omgeving! Als dank daarvoor willen we u uitnodigen voor een kijkje in ons bedrijf,” zo liet het  bedrijf afgelopen week weten. De partners van OTT kregen tijdens de open dag een prominente plek. Na afloop kregen de bezoekers een presentje mee naar huis.

OTT werd in 1991 opgericht door Jan den Ouden. In de periode van 1997 tot 2007 zijn alle 3 de zoons van Jan in het bedrijf komen werken. Het bedrijf kwam begin dit jaar uitgebreid in het plaatselijke, regionale en landelijke nieuws, nadat een te ver opgewarmde tank met petrolad voor stankoverlast zorgde.