Advertorial
ALBLASSERDAM – Bij het bedrijf OTT aan de Edisonweg in Alblasserdam wordt zaterdag 5 oktober 2019 een open dag georganiseerd. Die dag is er van alles te beleven in en om het bedrijf. Bezoekers krijgen een inkijkje in het bedrijf en er zijn diverse activiteiten. Zo is er een kinderplein met een stormbaan, suikerspinnen, een clown en schminken. Verder is er een alcoholvrije bierproeverij. De open dag start om 10.00 uur en is rond 15.00 uur afgelopen. Parkeren kan op het parkeerterrein langs de Ampèrestraat.

“Dag in dag uit werken wij bij OTT als één grote familie samen om met elkaar het transport te verzorgen voor onze klanten. Maar we zouden het niet kunnen zonder onze trouwe relaties, leveranciers, klanten en natuurlijk iedereen uit de omgeving! Als dank daarvoor willen we u uitnodigen voor een kijkje in ons bedrijf,” zo laat het  bedrijf weten.

Voor heel het gezin
Verder meldt OTT: “We hebben daarom op zaterdag 5 oktober aanstaande, een open dag georganiseerd voor u en uw hele familie. Zoals gebruikelijk bij een open dag krijgt u de mogelijkheid OTT beter te leren kennen aan de hand van een looproute langs de verschillende onderdelen met verrassende demonstraties, maar daar blijft het niet bij. Een kinderplein met stormbaan, suikerspinnen, een clown, schminken en nog veel meer voor de jongeren uit uw gezin. En ook voor u is er naast het leren kennen van OTT genoeg te doen. Zo kunt u genieten van allerlei drankjes en heerlijk eten bij onze foodtrucks en friteskraam. Omdat een groot deel van ons werk zich op de weg en onderweg afspeelt en omdat we ons realiseren dat een groot deel van onze bezoekers van ver komen vinden we het leuk om u kennis te laten maken met alles wat er te verkrijgen is op gebied van alcoholvrije bieren door een alcoholvrije bierproeverij.”

Arbeidsmarkt
“Zoals gezegd, we kunnen het niet zonder onze partners. Daarom zullen ook zij een prominente plek krijgen op deze open dag, zodat u ook met hen kennis kunt maken. Zoekt u bijvoorbeeld naar een nieuwe uitdaging, dan is een kijkje bij ‘arbeidsmarkt’ de moeite waard. Maar ook voor het uitbreiden van uw netwerk is dit een uitstekende gelegenheid.”

Jan den Ouden aan het woord…
“In 1991 ben ik als zelfstandig ondernemer begonnen met ‘Den Ouden Tanktransport BV’. Ik had toen 1 auto en een telefoon en werkte thuis vandaan. Het ging goed, ik kocht er auto’s bij, nam personeel aan en huurde een stukje kantoor in Alblasserdam. In 1997 kwam de huidige locatie te koop en zijn we begonnen met het inwendig reinigen van onze eigen tanks. Door de jaren heen zijn we ook voor klanten gaan reinigen. In de periode van 1997 tot 2007 zijn alle 3 onze zoons in het bedrijf komen werken. Inmiddels is OTT uitgegroeid tot een mooi familiebedrijf waarin ik als vader met onze 3 zonen de directie vorm. Alle 3 de jongens dragen verantwoording voor een afdeling binnen het bedrijf. Daar heel dicht omheen hebben we een hechte club mensen op kantoor, in de reiniging en onderweg die gedreven zijn onze klanten op een manier te bedienen die gewenst is. Met elkaar streven we er naar het goede te doen voor zowel klanten en leveranciers, personeel en collega’s, en onze omgeving. Omdat u daar ook deel vanuit maakt nodigen we u namens het hele Team OTT van harte uit voor een gezellige dag!”

Team OTT

Meer informatie over OTT is te vinden op de website van OTT.