ALBLASSERDAM – Flyboarder Alex Swamipersad heeft vrijdag 13 september 2019 op de rivier de Noord bij Alblasserdam ruim drie uur lang gestunt met zijn flyboard. De show was onderdeel van het netwerkevenement Rotterdam Ribrally en startte rond 14.30 uur ter hoogte van de Jan Smitkade in Alblasserdam. Hoewel het spektakel vooraf niet bekend was bij veel Damdorpers, kwamen er al snel mensen uit de buurt een kijkje nemen. De shows waren bedoeld voor deelnemers van de Rotterdam Ribrally.

In samenwerking met Stichting Rotterdam RibRally wordt deze rally jaarlijks georganiseerd voor ondernemers die niet bang zijn voor een nat pak. Het evenement geeft de deelnemers de kans de snelheid van de ribboot te ervaren op de wateren bij Rotterdam en omgeving. Daarnaast kunnen de ondernemers uitgebreid netwerken en bijdragen tijdens de veiling. Alle opbrengsten komen ten goede aan een goed doel.

Champagne
De Alblasserdamse Brug over de Noord was het verste punt van de rally. Daar keerden de boten en gingen, nadat zij champagne hadden gekregen van flyboarder Alex, weer vol gas terug naar de Maasstad.

Applaus
Alex Swamipersad geeft shows over de hele wereld. De oprichter van Xtreme Marine Sports zat drie weken geleden nog voor shows in Jakarta in Indonesië. Even na 18.00 uur stopte zijn optreden in Alblasserdam. De stuntman werd vanaf de kade beloond met een applaus van de toeschouwers.

Een filmpje volgt later.

Deel dit bericht via...