ALBLASSERDAM – Angela Lansink uit Alblasserdam heeft deze week één minuut gratis winkelen en een barbecue gewonnen bij supermarkt Dirk. De Damdorper deed op Facebook mee met een winactie, waarbij geraden moest worden wat diverse barbecueproducten bij elkaar zouden kosten. Angela zat met haar schatting slechts acht cent van het correcte totaalbedrag af en was daarmee de winnares van de actie. Deze week mocht zij haar prijs verzilveren. In één minuut tijd mocht zij zoveel mogelijk boodschappen inladen en gratis meenemen. In het totaal wist Angela voor 401,75 euro in haar karretje te stoppen.

“De route had ze van begin tot eind uitgestippeld. Ze wist precies waar in Dirk van den Broek ze wilde zijn. Het enthousiasme sloeg over naar de andere klanten, die haar begonnen aan te moedigen. En zo had ze uiteindelijk voor ruim vierhonderd euro aan luiers, tandenborstels en dergelijke in haar karretje liggen,” vertelt kassateamleidster Cherelva Hansum.

Naast de gratis boodschappen, ontving winnares Angela als verrassing ook nog een gratis barbecueset.