ALBLASSERDAM – De leerlingen van de groepen één tot en met zes van de Ds. Joannes Beukelmanschool, locatie Rembrandtlaan in Alblasserdam hebben de afgelopen tijd 5.144,48 euro opgehaald voor hulp in Malawi. Malawi is één van de armste landen in Afrika. De kinderen van de groepen 1 tot en met 4 gingen bij familie en bekenden langs met productkaarten voor sponsoring. Leerlingen uit groep 5 en 6 verkochten 1371 pakken wc-papier.

De werkgroep Alblasserdam van de stichting Timotheos die het bedrag in ontvangst mocht nemen, laat weten: “Met het mooie bedrag dat bij deze acties is opgehaald voor de stichting Timotheos, zal hulp worden geboden in Malawi. De werkgroep Alblasserdam is blij met het opgehaalde bedrag en dankt de kinderen, leerkrachten en directie van de school voor het mogelijk maken van de actie.”