ALBLASSERDAM – De politie heeft maandag 8 juli 2019 een gestolen voertuig achtervolgd op de A15. De auto kon bij Rotterdam aan de kant worden gezet. Ter hoogte van Hardinxveld werd de auto middels ANPR gescand en daarbij werd geconstateerd dat het om een gestolen voertuig ging. Bij de oprit naar de A15 bij Alblasserdam gingen agenten de snelweg op voor een achtervolging.

Agenten van Drechtsteden Buiten wisten, samen met agenten van Dordecht, het voertuig bij Rotterdam stil te zetten. In de auto zaten twee vrouwen. Zij zeiden dat ze de auto hadden geleend en dat ze niet wisten dat de wagen was gestolen.

De politie gaat op zoek naar de man van wie de vrouwen de auto hebben geleend. Die man is iemand zonder vaste woon – of verblijfplaats.

De gestolen auto gaat terug naar de rechtmatige eigenaar.

Foto: Rob den Hollander.