Advertorial
BREDA – Santerello 4 etages trouwbeleving in Breda wordt tot en met donderdag 4 juli 2019 een unieke mega summer salegehouden voor Bruid, Bruidegom en Bruiloft Gasten. Er is zeventig procent korting op topmerken bruidsjurken, trouwkostuums en gelegenheidskleding van de collectie 2019!De liefde van je leven heeft ‘ja’ gezegd. Tijd voor een prachtig huwelijk waar het aan niets mag ontbreken. Waar kunnen bruidsparen beter het feest beginnen dan bij de droomwinkel Santerello 4 etages trouwbeleving in Breda?

De wereld van bruidsmodezaak Santerello aan de Wilhelminastraat 3 te Breda is  een ware beleving. De mooiste bruidsjurken, trouwkostuums en gelegenheidskleding sieren de entree. De enorme kroonluchter heet iedereen van harte welkom. Zachtjes galmt Andrea Bocelli door de zaak. De sfeer is warm en personeel laat de gasten genieten van al dat moois wat er is voor Bruid, Bruidegom, Bruidskinderen en zelfs Bruidsgasten.

De stijlvolle collectie is groot; Santerello telt maar liefst vier verdiepingen met exclusieve Italiaanse topmerken in alle prijsklassen. Alle gasten, die van binnenland en buitenland komen, staan op nummer één. Santerello zoekt bijvoorbeeld voor een bruid juist die ene jurk die klopt bij het karakter van de dame.

Het bruidspaar krijgt bij Santerello honderd procent aandacht. Santerello levert kwaliteit. Of nu uren de tijd nodig is voor een doorpas of dat er binnen enkele minuten een klein knoopje vervangen moet worden, alles wordt gedaan met de grootste passie, liefde en zorg. Volgens Santerello 4 etages trouwbeleving in Breda is een ding zeker; ‘’Zowel bruid als de bruidegom zullen stralen op hun mooiste dag!

Wij zijn Gespecialiseerd voor Bruid, Bruidegom, Bruidskinderen, Gelegenheidskleding Dames & Heren, Bruiloft Gasten. Cocktail/Avondkleding, Communie & Maatwerk in alle prijsklassen!

www.santerello.nl, www.bruidsmodebreda.nl of www.trouwpakkenbreda.nl Bekijk ook eens onze facebookpagina: www.facebook.com/SanterelloBruidsmodeBreda/

Kom eens gezellig genieten van onze prachtige collecties 2019/2020 voor Bruid, Bruidegom, Bruidskinderen en gelegenheidskleding voor de Bruiloft gasten en laat u professioneel adviseren onder het genot van een lekker Italiaanse prosecco 🥂of Italiaanse koffie☕️

Maak vrijblijvend een afspraak op Tel: 076-5145887 of via de mail: info@santerello.nl

U bent van Harte welkom!

Santerello 4 etages trouwbeleving in Breda
Wilhelminastraat 3 Oranje Zuid
4818 SB Breda
Tel: 076-5145887
www.santerello.nl