ALBLASSERDAM – Alblasserdammer Peter van der Spoel heeft zaterdag 8 juni 2019 bij winkelcentrum Makado aandacht gevraagd voor zijn derde opruimactie die zaterdag 15 juni wordt gehouden in het dorp. Van der Spoel nam zaterdag plaats bij het Makado en had op een zeil een vuilniszak vol met 438 lege, platgetrapte blikjes staan. Voorbijgangers mochten raden hoeveel van deze blikjes, die hij zelf heeft opgeruimd in de afgelopen twee maanden, er in de zak zaten. Voor degene die er het dichtstbij zat, was er een waardebon van McDonald’s.

De opruimactie, waarbij zoveel mogelijk zwerfvuil in Alblasserdam wordt opgeruimd, start zaterdag 15 juni om 09.30 uur en duurt tot 12.00 uur. De ‘finish’ is net als de vorige keren weer bij McDonald’s.

Aanmelden voor deelname kan via alblasserdamschoon@outlook.com of via de website www.alblasserdam-schoon5.webnode.nl.