ALBLASSERDAM – Tijdens de nationale promodag van de KWF Kankerbestrijding van afgelopen zaterdag 11 mei 2019, werd in Alblasserdam op het Raadhuisplein een aantal jubilarissen in het zonnetje gezet. De jubilarissen ontvingen verschillende onderscheidingen uit handen van een vertegenwoordiger van KWF en het collecteteam Alblasserdam, waaronder zilveren en gouden speldjes, een tinnen collectebus en een bronzen Armenbos. Mevrouw Vonk was één van de jubilarissen. Zij is onlangs gestopt en heeft maar liefst vijftig jaar voor KWF gecollecteerd.

Jessica Panman, Coördinator KWF collecteteam Alblasserdam vertelt: “Tijdens de promodag hebben we ook 8 nieuwe collectanten weten te werven. Bij de promotafel werden aan belangstellenden pennen, zonnebrand en zelfgemaakte cupcakes uitgedeeld. We zijn alle jubilarissen en overige collectanten enorm dankbaar voor hun inzet en we zijn blij dat ook nieuwe mensen zich weer hebben aangemeld als collectant. We zoeken echter nog steeds extra collectanten en wijkhoofden. Geïnteresseerden die ook als vrijwilliger willen meehelpen als collectant of wijkhoofd, kunnen zich aanmelden bij het KWF collecteteam Alblasserdam, onder telefoonnummer 06-10157134. Samen komen we steeds dichterbij.”