Brandweer trekt in paar minuten paard uit sloot in Alblasserdam

ALBLASSERDAM – De brandweer is zaterdagochtend 11 mei 2019 uitgerukt voor een te water geraakt paard langs de Blokweersche Kade in Alblasserdam. De 4-jarige merrie belandde even na 08.00 uur in een sloot en kon daar vervolgens niet meer uitkomen. De brandweer werd gealarmeerd en niet veel later kwamen de vrijwilligers ter plaatse. Met behulp van brandslangen werd ‘Karina’ binnen een paar minuten alweer op de kant getrokken. Het dier raakte niet gewond en is even verderop ontdaan van de modder en met een tuinslang schoongespoten.

 

Ook ervaringsdeskundige Sterre (links in beeld), die als veulen tot drie keer toe te water raakte, kreeg Karina niet op de kant.

 

 

10 reacties

  1. Wat zijn knollen toch stomme dieren! Sowieso zouden ze op de openbare weg verboden moeten worden! Jip gaat er vanuit dat de eigenaar van dit beest de kosten gaat vetalen en niet de belastingbetaler!

  2. @jip de pip stel dat je niet meer zou reageren,we zouden je niet missen.

  3. Ach, Jip is zo’n typisch gevalletje van geen leven hebben en dan plaats je gewoon domme opmerkingen en de reacties daarop is lekker je aandacht krijgen. Nou Jip die heb je gekregen hoor…fijne dag nog verder!

  4. @Jip
    wat een raar type ben jij!!een beetje over paarden zeggen dat het stomme knollen zijn!! kijk in de spiegel!! hard nodig!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *