Onkruid wegbranden veroorzaakt brand onder huis in Alblasserdam

ALBLASSERDAM – Onder een huis aan de Zeilmakersstraat in Alblasserdam is donderdag 9 mei 2019 brand ontstaan. Dit gebeurde rond 18.00 uur. De bewoner was aan de buitenkant van de woning bezig met het wegbranden van onkruid. Vermoedelijk is dit vuur via een ventilatierooster naar binnen geslagen, waardoor er onder de vloer brand is ontstaan. Onder meer isolatiemateriaal vatte vlam.

De brandweer werd gebeld en intussen bluste de bewoner vanuit de kelder de brand. Omdat de man daarbij rook had ingeademd, kwam behalve de brandweer ook een ambulance met spoed ter plaatse. De Damdorper is nagekeken door ambulancepersoneel, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De brandweer heeft nageblust.

10 reacties

 1. Altijd al onzin gevonden, dat branden van onkruid,zonde van het gas en de vervuiling. Lekker op je knietjes samen met moeder de vrouw!

 2. Ieder normaal mens weet dat een beetje zijn wonderen doet! Dan ga toch niet met vuur aan de gang??? Wat een simpele zielen wonen er toch in Damdorp😉

 3. ”Altijd al onzin gevonden . . . . ” !
  Laten anderen hier nu precies hetzelfde over denken maar dan van jouw reacties !

 4. Het doe me denken aan Alice Cooper.Die belde zijn vrouw.Hallo schat,ik heb goed
  en slecht nieuws voor je.Je hebt eindelijk de open keuken die je zo graag wilde.
  Het slechte nieuws,ons huis is afgebrand.Hoop voor die mensen dat de verzekering
  de schade dekt.

 5. @zeurkees: als moeder de vrouw op de knietjes voor mij zit wordt er echt geen onkruid weggehaald.

 6. Ik woon hier in een sitcom. De vorige buurman is met kettingzaag en al door z’n schuurdak gelazerd toen hij ilegaal een boom stond te snoeien

 7. @wippestein,dat had ik ook voor ogen,maar enkele mensen hier snappen niet dat soms iets sarcastisch of juist grappig is bedoeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *