ALBLASSERDAM – In de nacht van zaterdag 13 op zondag 14 april 2019 heeft een nog onbekend persoon met een voertuig een stuk straatwerk en een stuk tuin kapot gereden. Dit gebeurde rond 01.00 uur in de bocht aan de Vinkenpolderweg in Alblasserdam, op het punt dat de weg overgaat in het Westeinde in Oud-Alblas. De veroorzaker ging er na het ongeval vandoor. In de tuin zijn een wieldop en wat onderdelen van een auto gevonden. Het gaat volgens de gedupeerden waarschijnlijk om onderdelen van een Toyota.

Annemarie Karreman, dochter van de gedupeerden, roept via Facebook getuigen op om zich te melden. “Aan de schade te zien, moet het voertuig ook de nodige schade hebben. Er is aangifte gedaan, maar zonder dader en voertuig kom je niet ver en draai je zelf voor de schade op. Wellicht heeft iemand iets gehoord of gezien,” schrijft Annemarie.

Mensen die meer informatie hebben kunnen contact opnemen met Annemarie via Facebook of met de politie via het nummer 0900-8844.