Advertorial
ALBLASSERDAM – Vakgarage Prins Auto in Alblasserdam heeft deze maand vakgarage Jan Korteland overgenomen. Zaterdag 13 april 2019 was er voor de klanten van Korteland een speciale kennismakingsdag bij Prins Auto aan de Wattstraat. Klanten van Korteland konden gratis hun auto laten wassen en een voorjaars-check laten uitvoeren bij de garage. Tevens kunnen zij op deze dag hun gegevens en onderhoudshistorie van de auto overdragen. Ook kon men werkplaats-chef Cor Prins van Vakgarage Jan Korteland bedanken voor 44 jaar trouwe dienstverlening.

Prins Auto neemt alleen het ‘autodeel’ over. Jan Korteland blijft met benzinestation en winkel gevestigd in de Polderstraat. “De focus ligt vanaf nu op de watersport,” aldus Jan-Cees Korteland.

Prins en Korteland werkten al langer samen. Peter Prins vertelt: “Naar aanleiding van die prettige en vertrouwde samenwerking heeft Vakgarage Jan Korteland besloten om de garage-activiteiten aan ons over te dragen.” De reparaties van auto’s vormden al geruime tijd een kleiner onderdeel van het Alblasserdamse bedrijf. Peter: “Het gaat zo hard met de techniek van auto’s, die ontwikkelingen zijn niet gemakkelijk vol te houden. Om het op de huidige markt bij te houden, moet je flink investeren.”

Vakgarage Prins Auto hoopt de klanten van Korteland dezelfde service te kunnen bieden als dat ze gewend waren. Bij de vakgarage is van alles mogelijk. Het bedrijf heeft kennis van de nieuwste technieken. Klanten kunnen er voor alle werkzaamheden terecht. Denk bijvoorbeeld aan versnellingsbakspoelen, banden wisselen en opslaan, airco afpersen en vullen, APK, grote- en kleine beurt, vakantiechecks, schadeherstel, private lease en meer. Verder staat er een flinke voorraad auto’s in de showroom en beschikt het bedrijf over een eigen wasstraat.

Meer informatie over Vakgarage Prins Auto is te vinden op www.prinsauto.nl.

Op de foto staan van links naar rechts Cor Prins, Peter Prins , Jan-Cees Korteland en werkplaats-chef Edo van der Mijden van Vakgarage Prins Auto.