ALBLASSERDAM / OUD-ALBLAS – Jongeren uit de Alblasserdamse Ichthuskerk houden op maandag 29 april 2019 een bingo voor ouderen. De bingo vindt plaats tussen 15.30 en 17.00 uur in de Ichthuskerk aan het Scheldeplein. Alle ouderen van 60 jaar en ouder zijn welkom. “En als je stiekem iets jonger bent, maar je hebt toch zin in een potje bingo, ben je natuurlijk ook welkom 😉 Wij controleren geen leeftijden,” lacht medeorganisator Luuk van Asperen. De entree kost 5 euro en de ouderen krijgen wat te drinken (koffie, thee, fris) en een koek erbij.

Luuk vertelt verder: “Natuurlijk zijn er ook leuke prijzen te winnen. De ouderen kunnen zich opgeven via het emailadres: ouderenbingo@gmail.com Daarnaast kunnen de mensen gewoon binnenlopen als ze willen komen, maar het is voor ons handig als we ongeveer weten hoeveel mensen er zullen komen. Ook kunnen er ouderen worden opgehaald binnen Alblasserdam. Ook hiervoor kunnen zij een mailtje sturen naar het vorige emailadres.”

Luuk besluit: “De opbrengst van deze bingo gaat naar een goed doel, namelijk: de reis naar Moldavië van 25 jongeren. Wij gaan in een arm plaatsje een DayCare Centre vernieuwen en zullen daar ook langsgaan bij ouderen. Daarnaast organiseren wij een kamp voor de kinderen daar in de buurt. Om deze reis te kunnen betalen hebben we een flink bedrag nodig en dus doen wij bepaalde acties om zo geld in te zamelen.”

Bingoavond in Oud-Alblas.

Vrijdag 12 april a.s. wordt door de Bingocommissie Oud-Alblas weer een grote bingoavond gehouden. Dit is de laatste avond in een serie van 5 van dit seizoen en is zoals altijd  voor een ieder toegankelijk en wordt gehouden in Dorpshuis de Beemd, Beemdweg 9.

De bingocommissie heeft voor deze bingoavond getracht weer mooie en praktische prijzen in te kopen en neemt tot half 9 het eerste kopje koffie voor haar rekening.  Voor de laatste ronde is een grotere waardevolle prijs beschikbaar. De toegang is zoals altijd gratis. De bingoavond begint om 8 uur. In de loop van de avond bent u ook nog van harte welkom.