ALBLASSERDAM – In de week van één tot en met vijf april 2019 wordt de toegang naar het nieuwe parkeerterrein van het nieuwbouwcomplex op het voormalige terrein van Bochanen en de gemeentewerf aangepast. Ook de middenberm in de Plantageweg wordt hierin meegenomen. Daarvoor wordt de Plantageweg in de richting van de Van Eesterensingel van maandag tot en met vrijdag tussen 7.00 en 15.00 uur afgesloten voor alle verkeer. Het verkeer wordt omgeleid via Cortgene – Blokweerweg – Van Eesterensingel. Deze route wordt met omleidingsborden aangegeven.

De direct betrokken omwonenden ontvangen een informatiebrief van de aannemer. Heeft u vragen over de uitvoering van het werk? Belt u dan met de uitvoerder van Van de Kuiper Civiel en Waterbouw, A. Hoogendoorn, 06 – 22168600. Voor overige vragen kunt u contact opnemen met W.J. Leenhouts van de gemeente, 078 – 770 6133.