NIEUW-LEKKERLAND – De politie heeft donderdag 14 februari 2019 een 26-jarige man uit Nieuw-Lekkerland naar de cel gebracht in Dordrecht. Verder werden twee voertuigen van de man in beslag genomen. De politie Lek en Merwede meldt dat de man in de afgelopen periode meerdere malen is aangehouden voor het rijden met een ongeldig verklaard rijbewijs. Omdat de man diverse boetes open had staan, gingen agenten bij zijn woning langs. De Lekkerlander bleek niet thuis te zijn. Hierop werd besloten om zijn auto die voor de deur stond, in beslag te nemen.

Terwijl de politie hiermee bezig was, kwam de man aangereden in een andere auto. Hierop werd ook dit voertuig van hem in beslag genomen. Het was de derde keer in anderhalve maand tijd dat de twintiger werd betrapt op het rijden zonder geldig rijbewijs.

Verder bleek dat de man ook nog eens achttien dagen gevangenisstraf open had staan. De man werd aangehouden en overgebracht naar het cellencomplex in Dordrecht. “Gelet op de woorden die hij tegen onze collega zei, werd dit niet gewaardeerd,” aldus de politie Lek en Merwerde.