ALBLASSERDAM / PAPENDRECHT – Op het fietspad langs de Burgemeester Keijzerweg tussen Alblasserdam en Papendrecht zijn dinsdagochtend 5 februari 2019 twee scooterrijders frontaal op elkaar gebotst. Het ongeval gebeurde even voor 07.00 uur ter hoogte van bedrijventerrein Nieuwland Parc. Een 17-jarige jongen uit Dordrecht reed op zijn snorscooter vanuit Papendrecht richting Alblasserdam en een 20-jarige man uit Zwijndrecht kwam met zijn snorscooter vanaf de andere kant. Door onbekende oorzaak botsten de twee op elkaar. De 17-jarige jongen uit Dordrecht raakte zwaargewond en de 20-jarige raakte ook gewond.

Twee ambulances, een Mobiel Medisch Team uit Rotterdam en diverse politievoertuigen kwamen met spoed ter plaatse voor hulp. De zwaargewonde jongen is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De Zwijndrechtenaar is ook per ambulance meegenomen naar het ziekenhuis.

Het fietspad was vanaf de Grote Beer bij Alblasserdam tot aan de bebouwde kom van Papendrecht volledig afgesloten. De politie heeft tot halverwege de ochtend (sporen) onderzoek gedaan op de locatie.