ALBLASSERDAM  – Dennis van Aarssen, zanger van de Alblasserdamse band MultiMusic, is er vrijdagavond in geslaagd om in het tv-programma The Voice of Holland door te gaan naar de Liveshows die aanstaande vrijdag van start gaan. Hij kwam bijzonder goed door de Blind Auditions, de Battles en de Knockouts en komt nu in de Liveshows waarbij de juryleden nog slechts advies geven, maar het publiek thuis de keuzes gaat maken.

Dennis is drie jaar geleden begonnen bij de Alblasserdamse band MultiMusic met een eerste optreden in het Live Music Café van Cultureel Centrum Landvast, waar al vele jaren diverse regionale muzikanten aan mee werken. Voor de bandleden was toen al direct duidelijk, dat Dennis een bijzonder talent had voor muziek en zeker zang.

Hoewel Dennis een zekere voorkeur heeft voor songs van het American Songbook, in uitvoeringen van bijvoorbeeld Frank Sinatra, Robbie Williams en Michael Bublé, heeft hij met zijn vele optredens in Landvast en in de zomermaanden op het terras van restaurant De Kat in de Wilg in Oud Alblas laten zien dat hij ook weet om te gaan met nummers van deze tijd.

De muzikanten van MultiMusic hopen dat het publiek thuis in Alblasserdam, Papendrecht en omstreken, Dennis gaat ondersteunen met het telefonisch stemmen.