Afvalbak en struiken langs Kelvinring in Alblasserdam in brand

ALBLASSERDAM – Langs de Kelvinring in Alblasserdam is in de nacht van zondag 6 op maandag 7 januari 2019 een afvalbak van McDonald’s afgebrand. Medewerkers van beveiligingsbedrijf Alert ontdekten de brand rond 00.20 uur en belden de meldkamer in verband met mogelijke overslag naar hout en een elektriciteitshuisje. Bij aankomst van de brandweer was er nog maar weinig over van de afvalbak. Ook een paar struiken om de bak heen waren in vlammen opgegaan. De brandweer heeft de struiken en de resten van de brandende afvalbak geblust. Volgens de beveiligers zijn in de afgelopen periode diverse prullenbakken van McDonald’s in brand gestoken.

Mensen die meer informatie hebben over het ontstaan van de brand, kunnen hun informatie doorgeven aan de politie via het nummer 0900-8844.

 

5 reacties

  1. Wat dacht je van een hondenbrigade op dat deel van het industrieterrein? Die lusten alleen rauwe hamburgers namelijk…

  2. Nou als ik thuis kom met een zak en hij krijgt geen big mac is mijn hond tamelijk beledigd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *