Levi de Bruijn 10 november is de baby van de maand

Advertorial
ALBLASSERDAM – Verloskundigenpraktijk De Bakermolen uit Alblasserdam presenteert de ‘Bakermolenbaby’s’ van de maand november 2018 op Alblasserdamsnieuws.nl. Bewonder al deze lieve baby’s! Alle ouders veel geluk gewenst met hun ‘kleintje’. Als aardigheidje kunnen bezoekers een stem uitbrengen. De baby met de meeste stemmen wordt dan ‘baby van de maand’ en wint een kleine fotoshoot en een foto op een houtblok cadeau. Voor de baby’s op de plaatsen twee en drie wordt een gratis babygymnastiekles beschikbaar gesteld. Uiteraard heeft de ‘verkiezing’ niets te maken met de mooiste / liefste / leukste, want dat zijn ze allemaal.

Bezoekers kregen tot en met vrijdag 7 december 2018 de mogelijkheid om hun stem uit te brengen. De baby van de maand november is Levi de Bruijn geworden. Op de tweede plaats staat Luuk Akkerman en op de derde plaats Sam Hartkoorn.

Adam Bossenbroek 10 november

Arie Zwartbol 16 november

Bobbi & Lev Wolf 7 november

Carlijn Kruithof 22 november

Charlotte Donk 8 november

Coen Kraaijeveld 1 november

David Bin 1 november

Eduard Roggeveen 2 november

Elena Romeijn 24 november

Femm Lakerveld 22 november

Florine Tukker 26 november

Jalou van der Grijn 27 november

Jelle van der Waal 23 november

Jort Kik 16 november

Levi & Eva de Wilde 19 november

Levi de Bruijn 10 november

Lizzy Lock 18 november

Luuk Akkerman 22 november

Luuk Huijgen 5 november

Mees Boom 27 november

Mirthe Schakel 25 november

Niny de Bosscher 5 november

Tim van Wingerden 22 november

Sam Hartkoorn 25 november

Tess Boer 12 november

Wim de With 16 november

Yara Jonas 6 november