Advertorial
ALBLASSERDAM – Langer zelfstandig blijven wonen is tegenwoordig een wens van velen. Gelukkig is die wens goed te realiseren, mits u daarbij de hulp krijgt die u nodig hebt. RST Zorgverleners biedt vanaf heden ook thuiszorg op maat in Alblasserdam.

Of het nu gaat om verpleging en verzorging: niet altijd kunnen familie en mantelzorgers deze hulp bieden. Dan is het fijn om te weten dat RST Zorgverleners u verder kan helpen. RST levert zorg in alle fasen van het leven en is gespecialiseerd in o.a. palliatieve zorg en wondzorg.

Vertrouwd
RST heeft enthousiaste (wijk)verpleegkundigen en andere zorgverleners die u de hulp kunnen bieden die u nodig heeft. Zij verlenen zorg vanuit de reformatorische identiteit. Deze identiteit verplicht ook tot kwaliteit.

Betrokkenheid, betrouwbaarheid en kwaliteit zijn eigenschappen die onze medewerkers kenmerken. Dat ziet u bijvoorbeeld terug op de Zorgkaart Nederland (www.zorgkaartnederland.nl). Op deze website worden beoordelingen voor zorgorganisaties verzameld. RST Zorgverleners ontvangt goede waarderingen.

Klik
Zoekt u thuiszorg, dan wilt u graag iemand waarmee u een ‘klik’ heeft. Iemand die niet alleen de zorgafspraken nakomt, maar ook iemand aan wie u uw verhaal kwijt kunt. RST denkt graag mee en houdt zoveel mogelijk rekening met uw eigen wensen.

Ontdek ook de professionele, vertrouwde zorg van RST Zorgverleners.  Bel voor aanmelding of advies 0180 – 74 52 41 (verpleging/verzorging). Of stuur een e-mail naar info@rstzorg.nl.