ALBLASSERDAM –  Vrijdagavond 16 november 2018 (van 19:00-21:30 uur)  en zaterdag 17 november (van 09:30-12:30 uur) zal er in de Ichthuskerk aan het Scheldeplein te Alblasserdam een Tweede Kans Kleding Beurs gehouden worden. Naast kleding is er ook de verkoop van schoenen/laarzen, sieraden, sjaals en meer. Er is gelegenheid een kopje koffie of thee te komen drinken. Mogelijkheid tot inleveren (heel en schoon) is er op maandag 12 en dinsdag 13 november van 19:00 – 21:00 uur in de Ichthuskerk. De overgebleven kleding zal bestemd zijn voor goede doelen.

Zaterdag 24 november zal de jaarlijkse boekenmarkt van de Ichthuskerk worden gehouden. Van 09:00 – 14:00 uur is iedereen welkom aan het Scheldeplein in Alblasserdam. De boekenmarkt is inmiddels een begrip in de regio met wellicht het grootste aanbod  2e hands boeken. Naast boeken zullen er ook LP’s, CD’s en DVD’s, spellen en puzzels worden verkocht. Nieuw dit jaar zijn de tijdschriftpakketten. Op het plein voor de kerk zullen oliebollen worden gebakken.  In de kerk is er gelegenheid om een ‘aangekleed’ kopje koffie of thee te drinken. Maandag 19 en dinsdag 20 november kunnen boeken ed. worden ingeleverd in de Ichthuskerk, van 19:00-21:00 uur. De opbrengst is bestemd voor de uitbreiding van de Ichthuskerk.