ALBLASSERDAM – De bestuurder van een bedrijfsbusje is dinsdag 30 oktober 2018 op de N915 (Grote Beer) in Alblasserdam tegen de zijkant van een personenauto gebotst. De bestuurder van de auto, een 60-jarige man uit Rotterdam, raakte gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van het busje bleef ongedeerd. Hij is voor een verklaring meegenomen naar het politiebureau.

Het ongeval gebeurde rond 12.15 uur. De bestuurder van de auto kwam vanaf de afrit A15 en wilde naar links afslaan richting Papendrecht. Volgens de bestuurster erachter reed de Rotterdammer door het gele verkeerslicht. Vanaf Papendrecht kwam op dat moment een bedrijfsbusje. De bestuurder daarvan reed rechtdoor richting Alblasserdam en botste in volle vaart tegen de zijkant van de auto. Of deze man door rood, geel of groen reed, is nog onduidelijk. Hij is door de politie meegenomen voor een verklaring.

Door de klap belandde de personenauto in de vangrail. Beiden voertuigen raakten zwaar beschadigd en zijn door een bergingsbedrijf van de weg gehaald. Tijdens de afhandeling van het ongeval was de N915 richting Alblasserdam en de afrit A15 afgesloten.