ALBLASSERDAM – Fotoclub Alblasserdam houdt op vrijdag 26 oktober 2018 vanaf 10.00 uur een tweejaarlijkse expositie van fotowerk van een aantal leden. De tentoonstelling wordt gehouden op het centrale plein van winkelcentrum Makado in Alblasserdam. De tentoonstelling is te bezoeken op vrijdag 26 oktober van 10.00 tot 21.00 uur en op zaterdag 27 oktober van 09.00 tot 16.00 uur.

Fotoclub Alblasserdam is opgericht in 1969 en heeft momenteel 24 leden die elke veertien dagen bij elkaar komen om met elkaar hun hobby te delen en door onderlinge tips meer plezier aan de fotografie te beleven. Daarnaast worden eens per maand excursies gemaakt naar fotografisch interessante plekken. De fotoclub is ook aangesloten bij de Fotobond (Nederlands Centrum vrijetijdsfotografie). Ook wordt regionaal en landelijk met andere fotoclubs samengewerkt en vinden er onderlinge uitwisselingen plaats met andere fotoclubs. Voor het komende 50-jarige jubileum volgend jaar worden diverse activiteiten voorbereid, waarover later meer informatie zal worden gegeven.

Meer informatie over Fotoclub Alblasserdam is te vinden op de website www.fcalblasserdam.nl .