ALBLASSERDAM – Een geparkeerde personenauto is in de nacht van donderdag 18 op vrijdag 19 oktober 2018 volledig uitgebrand. De auto stond op de oprit bij een woning aan de Lingestraat in Alblasserdam. De brand werd rond 23.45 uur ontdekt. Op dat moment stond het voertuig al in lichterlaaie. De brandweer kwam met spoed ter plaatse. Een paar minuten na aankomst was de brand onder controle. Van de auto bleef weinig over. Verder ontstond er schade aan de naastgelegen haag. Het vuur is niet overgeslagen naar de woning.

Hoe de brand is ontstaan, is nog onduidelijk. Omdat brandstichting niet uit te sluiten is, doet de politie nader onderzoek. De afdeling Forensische Opsporing komt langs voor sporenonderzoek en er is alvast een verpakking van een kaars veiliggesteld.

Heeft u meer informatie over de brand? Neem dan contact op met de politie via het nummer 0900-8844.